Un impact pozitiv antrenamente la sănătatea mentală și fizică

Poate nu numai în sala de gimnastică, că traficul va crește, dar a crescut foarte mult cererea de pe o varietate de alimente de ardere a grasimilor, creme, pastile, tratamente de înfrumusețare. Eu nu spun că aceste măsuri se dovedesc a fi ineficiente, dar, desigur, toate acestea nu contează, dacă în mod greșit de viață, în partea stângă.

Antrenament greutate luptă (și altele) sport: avantaj sau dezavantaj?

Deși celulita, în cazul factorului genetic este un aspect important, cu toate acestea, este în valoare de a crede, cine crede că acest lucru este pur o problema, nimic nu a ajutat. Acest lucru este în valoare de văzut pentru cei care internationale de fitness stele înainte și după fotografii, care au o mulțime de a pierde în greutate, după ce acestea au devenit de fitness concurenți.

Acesta nu mai este pe celulita! Acest lucru va fi ceva hálivúdi minune de tratament, dar atunci apare întrebarea, iar tonusul corpului Alan cântăreți, actrite, de ce pretențioase picioare, de ce nu merg la aceste lucruri? Ei bine, pentru că de fapt nu există. În sala de gimnastică sunteți leneș, mai bine mesteca de zi cu zi, telina rânduri, care sunt subțiri, dar rezultatul nu este foarte apetisant. Ei pot afirma că de fitness concurenților, dacă sunt frumoase sau nu, dar ceea ce le șold și texturi mică impecabil, este un fapt incontestabil.

Și asta nu doar pe scena sau o sedinta foto, si crede-ma,de iluminare slabă, în vestiar nu găsi prea multe колдобин. Și acest lucru este cel mai în putere de încărcare, greutate grele, efectuate cu mari tulburări musculare grupuri mișca, 12-15 repetari de exercitii, deoarece considerabil țesutului muscular locale fluxul de oxigen și de sânge. Și, de asemenea, consolidarea musculare, dar și reducerea țesutului adipos este “comandat” misc de distribuție a țesutului conjunctiv, și, astfel, în mod semnificativ lumina puțin violente lovituri de “ieșiri”. Desigur, acest lucru nu este în valoare de a curăța masa. Astfel încât cât mai puțin rafinat consumului de produse alimentare, proteine de calitate, o mulțime de lichide.

Neînțelegeri, probleme și încercări de a rezolva, Fetele, puterea de formare și testosteronul-este o poveste care este în infinitatea de discuție: pur și simplu pentru că, indiferent de sex, greutate în mâinile tale, mâine nu va fi Swarzeneggert rușine picătură de timp corpului să se trezească. Atunci am simțit că trebuie să meargă la un antrenament de greutate al doilea element-de tabără: pentru sport, care nu de fier, pentru că se tem că puterea de formare, de asemenea, asociat, sau de a încetini mișcarea.

Influența ritmul de exerciții pe efecte de antrenament

Aceasta este, în viața obișnuită, nu prea fericit, dar un dezavantaj, dacă tu, ca și alte sporturi sunteți încercarea de a face față, în cazul în care viteza este vitală și explozibil. De antrenament de greutate și, desigur, efectele sale majoritatea oamenilor, toate uriaș-dimensiune de o referire protein bar jumătate a trage un antrenament mare.

Cu toate acestea, puterea de formare nu este necesar de culturism. Culturism este în primul rând estetică întotdeauna un pic, a pus accentul pe abilitățile kondícionális, pentru a maximiza utilizarea lui, în loc de ceea ce parte a corpului defalcate în curs de izolare ‘bády’ sistemul de învățare, într-adevăr, ideea de kamikaze s-ar putea lua pentru alți sportivi.

Apropo, îmi pare rău, că de greutate față de ce nu putem pur și simplu Olimpic de haltere? O mare greutate se mută, explozivă și rapidă a forței. Nici o urmă în mod inevitabil, se mișcă încet! Cele mai multe evenimente cu adevărat indispensabil pentru alimentația corectă, pentru că cele două cunoștințe tehnice în aproximativ similar cu sportivului, aceasta va ieși câștigător, care dispune de aptitudinile fizice pe partea de sus.

Adevărul este că forța maximă, factorul decisiv va fi viteza, puterea și cunoștințele tehnice la cel mai înalt nivel. Nu mai vorbim de faptul că puterea este capacitatea de a, care de mai multe caracteristici este relativ simplu de a dezvolta, și, de asemenea, foarte îmbunătăți performanța sportivului.

Putere maximă de dezvoltare a unuia dintre cele mai eficiente metode de antrenament. Desigur, fier, altele decât rezistența, puteți alege propria greutate, greutate жилетки, lanțuri, genți de mână, și chiar cu un partener pe spate, de asemenea, ghemuit, târându-se, urca, putem… dar forțele cu un punct de vedere, de asemenea, profitabile, ce viteza de download poate fi ușor дозирована și de dezvoltare durabilă.

Pe de altă parte, puterea de formare este o modalitate foarte bună pentru sport-căldura specifică de sarcină, din cauza înclinare a fazelor de compensare. În cele mai multe cazuri, “acțiune” a corpului înainte, așa că înainte de mișcare a lanțului legate de muschii primesc stimulare. Exercitii de greutate, cum ar fi canotaj, anunțuri de tracțiune în sus, fata trage și așa mai departe modul perfect de grupele musculare, echilibru între educație, care se bazează pe reducerea riscului de leziuni și de a îmbunătăți performanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar